DURAFLOW™ Fresh

DURAFLOW™ Fresh er en løsning som er designet for å møte kundenes krav.

 

MOTVIRKER VOND LUKT

DURAFLOW™ Fresh forhindrer at vond lukt fra kilder som søppel, kjæledyr, svette, sigarettrøyk, løk og hvitløk kommer ut av posen. Støvsugerposen DURAFLOW™ Fresh har tre lag: spunbond – meltblown – spunbond. Det midterste laget, som er meltblown, er laget av smeltet polypropen som er tilsatt den aktive agenten Tego-Sorb. Denne agenten er spesielt utviklet for å trekke til seg vond lukt, og den sørger for at alle slike molekyler absorberes eller fanges av meltblown-laget.

 

SØRGER FOR ET SUNT MILJØ

Det avanserte syntetiske materialet DURAFLOW™ Fresh sørger for optimal luftgjennomstrømming og bedre filtrering enn du får fra de fleste papirposer. Derfor er støvsugerposen DURAFLOW™ Fresh ideell for de med allergi og for de som vil ha et sunnere miljø i hjemmet. Takket være en nyskapende forseglingsteknologi kan støvsugerposene også fjernes på en hygienisk måte når de er fulle. 

 

OPPTIL 50 % LENGRE BRUKSTID

De syntetiske støvsugerposene DURAFLOW™ Fresh har opptil 50 % lengre brukstid enn vanlige støvsugerposer i papir. Dette kommer av strukturen i materialet som gjør at posen kan holde på mer støv, og som også forhindrer at sugerkraften blir svakere etter hvert som posen fylles.