Om oss

Hvem vi er

Menalux er standarden innen støvposer, filtere og tilbehør for hjemmeprodukter. Vi lager utskiftbare deler som holder hver støvsuger og hvert hjem friskt. Som et selskap er vårt oppdrag å sikre at etterpleie er enkel, pålitelig og rimelig for alle. Det er vår pålitelige innovasjon som skaper sunnere hjem og en renere verden.

Produktene våre produseres av Electrolux, én av verdens største produsenter av husholdningsprodukter. Vår felles globale tilstedeværelse og erfaring har ført oss til å bli ett av de største selskapene for både støvsugere og støvposer.

Innovasjon for sunnere hjem

Utskiftbare deler som holder hver støvsuger og hvert hjem friskt

Hjemmet ditt bør alltid være et sunt miljø, med frisk luft, uansett hvor du bor og hvilken støvsuger du bruker.

Det er derfor vi produserer støvposer, filtere og tilbehør kompatible med et utvalg av merker for å redusere forurensende stoffer innendørs og forlenge levetiden til produkter overalt.

Fargen

Hvert produkt på dette nettstedet og emballasjen er merket med fargen til kompatible merker.

Merke og modell

Du kan finne merket og modellbenevnelsen på støvsugeren din ved å se på baksiden av den.

DURAFLOW™ Fresh-materiale

DURAFLOW™ Fresh-materiale

Menalux’ støvposer av høy kvalitet er laget av DURAFLOW™ Fresh-materiale.

Takket være banebrytende teknologi og ingeniørvitenskap forhindrer det dårlig lukt i hjemmet ditt under og etter rengjøring. Det muliggjør lenger brukstid og bidrar til å opprettholde høy sugeeffekt til støvposen er full.  DURAFLOW™ Fresh-materiale garanterer et høyt nivå av filtrering og sikrer et sunnere hjemmemiljø.

Bekjemper dårlig lukt

Takket være DURAFLOW™ Fresh-materiale fjernes dårlig lukt og støvposen holder seg frisk lenger.

 

Menalux-støvposene har tre lag: 
Det første stopper og reduserer partikler. 
Det andre laget inneholder naturlig olje, som bidrar til å nøytralisere lukt permanent og fanger opp molekyler. 
Det tredje laget bidrar til å holde luften ren og fri for skadelige partikler.

Opptil 50% lenger brukstid

Syntetiske DURAFLOW™ Fresh-støvposer har opptil 50% lenger brukstid enn normale støvposer av papir. Dette er på grunn av strukturen på materialet som gir posen forbedret kapasitet til å holde på støv og samtidig muliggjør konstant høy sugekraft mens posen fylles opp.

Topp filtrering for et sunt hjemmemiljø

Det syntetiske DURAFLOW™ Fresh-materialet av høy klassifisering gir optimal luftflyt og en bedre filtreringsytelse enn støvposer av papir. Dette betyr at DURAFLOW™ Fresh-støvposer er idelle for personer med allergier og sikrer et sunnere hjemmemiljø. Bruken av innovativ forseglingsteknologi sikrer også at støvposer kan fjernes hygienisk når de er fulle.

TÜV-godkjent kvalitet

Testet og sertifisert!

 

Menalux’ syntetiske støvposer er testet for kvalitet av TÜV Rheinland Group, hvis godkjenning er en ekte kvalitetsgaranti. TÜV Rheinland Group har testet og sertifisert DURAFLOW™ Fresh mot følgende kriterier: sugekraft, driftsliv og filtreringsytelse.

 

Dette betyr at en uavhengig, høyt ansett institusjon, betrodd av forbrukere, har testet og bekreftet sikkerheten og kvaliteten på DURAFLOW™ Fresh-støvposer.