Menalux® Fargesystem

Raskt og enkelt!

Å finne den rette støvsugerposen er et problem for mange. Takket være Menalux® fargesystem er dette blitt enkelt! Ta en titt for å se hvilken farge ditt støvsugermerke har.

Menalux® har definert og inndelt de største støvsugermerkene i seks grupper. Deretter er hver merkegruppe blitt tildelt en spesiell farge og en firesifret kode. Hver pakke har sin egen firesifrede kode som er lett å huske og finne på skjermen.

Bildet viser et eksempel på merkefinneren, merkene som er nevnt varierer fra land til land.

Det er enkelt å finne din støvsugerpose på skjermen

Menalux®-pakkene er sortert på salgsdisplayet fra venstre til høyre i stigende rekkefølge etter koden på støvsugerposen.

På den måten fremstår en enhetlig oversikt for hver fargekode, også innenfor individuelle fargerekker. Når du har funnet frem til den fargen som samsvarer med ditt støvsugermerke og vet nummeret på den støvsugerposen du trenger, er det enkelt og raskt å finne den riktige støvsugerposen på denne Menalux®-skjermen.

Du vet hvilket merke of hvilken modell

Se etter støvsugermodellen din på nettstedet til Menalux. Velg kategorien Støvsugerposer, og velg deretter merket, serien og modellen til støvsugeren din. Klikk på støvsugerposen som vises, og se etter den tilsvarende fargen og posereferansen.

Eller

Se etter støvsugermodellen din i guider i butikkene eller oversikten over merke og modell i alfabetisk rekkefølge. Ved siden av støvsugermodellen din finner du tilsvarende farge og posereferanse. Deretter går du til den rette fargen og finner støvsugerposen i numerisk rekkefølge.

 

Du har referansene til en støvsugerpose av et

I oversikten over støvsugerprodusenter finner du den riktige Menalux-referansen og fargekoden. Gå deretter til den riktige fargen og finn din støvsugerpose ved å følge numrene.

Du finner merket og modellnummeret på støvsugeren din ved å sjekke baksiden av støvsugeren.